Boot gemist
Door: Diana
Blijf op de hoogte en volg Diana
17 Juni 2007 | Italië, Livorno
Even een klein berichtje vanuit Livorno, Italie.
We hebben namelijk de boot gemist naar Corsica en moeten de dag een beetje vol krijgen.
We zijn de laatste dagen dwars door de po-vlakte gefietst. Vooral na Cremona waren er veel saaie lange wegen. Wat wel erg leuk was om te zien waren de grote herenboerderijen wat al een dorp opzich zelf was. Ze waren veel al verwaarloosd doordat de arbeiders de boerderijen verlaten hebben en naar de steden vertrokken zijn.
Ook veel door de lanbrusco wijnplantages gefietst. Die hebben we 's avonds natuurlijk wel een paar keer geproefd.
Daarna moesten we de Apenijnen oversteken. Eindelijk kon er weer geklommen worden waardoor het fietsen toch weer veel leuker is.
Vergeleken de splugenpas waren die Apenijnen een eitje.
Gisteren hebben we 128 km gefietst met een paar bulten op en af om in Livorno te komen. De bedoeling was om vanmiddag met de boot naar Cosica te gaan.
Toen we vanmorgen kaartjes wilden kopen zagen we dat de eerstvolgende boot pas morgenvroeg gaat.
Nu zitten we ons dus eigenlijk een beetje te vervelen in Livorno. Weinig te beleven en veel te warm in zo'n stad.
Straks gaan we nog maar weer eens lekker eten en drinken en morgen lekker op de boot naar Bastia.
Tot de volgende keer.
p.s. mijn haar zag er een uur later alweer hetzelfde uit als voor die dure kapper. Geen foto waard.
groetjes van Klaas en Diana.
17 Juni 2007 - 15:41
Jaap En Renee:
Ik heb de Splugenpass ook eens gereden (met de auto natuurlijk, anders had ik het niet overleefd) Ik reed met caravan en al tussen de koersende wielrenners. Het was vooral spannend om geen wielrenner te hinderen of raken. Dus die Apennijnen dan een makkie. Nou dan moet de tour de France straks ook wel kunnen!
Knappe prestatie hoor! Ik zit net weer wat op de ATB en het gaat eigenlijk best.
Sorry, het kapsel is voor mij secundair. Zorg dat je uitzicht er in elk geval niet door wordt belemmerd, want je moet die Italianen zien aankomen!
Groetjes en tot ziens! -
18 Juni 2007 - 07:13
Ben Timmermans:
Ziet er goed uit!!!
Nog heel veel plezier en succes.
18 Juni 2007 - 12:10
Renée:
Nog even en dan zijn wij naar Frankrijk en kan ik vanaf nu niet meer reageren op jullie verhalen maar dat deert niet want die horen we mondeling wel!
Zonder van dat geld van die kapper.
veel plezier op Corsica.
Tot rond 3 juli in Entrechaux.
grtjes, Renée -
18 Juni 2007 - 19:45
Diana:
jee, wat gaan jullie snel. Al bijna op corsica! zijn jullie het fietsen al moe?
zo te lezen nog lang niet.
128 km?? zijn jullie gek geworden?
wij, nick ook, zijn trots op jullie.
groetjes en geniet van het mooie weer.
hier regent het...
diana -
19 Juni 2007 - 19:58
Gezinus En Sjoukje:
Hallo, vakantiegangers, jullie maken het steeds gekker zeg met 128 km.op een dag. waarom wachten op de boot? zwemmen kan ook. groetjes -
20 Juni 2007 - 12:18
Marja:
Jullie zien wel verschrikkelijk veel he?! Kan ik best jaloers op worden. Maar ik gun het jullie van harte hoor.Geniet er met volle teugen van want voor je het weet zit je weer de hele dag binnen achter de p.c. Veel plezier en tot het volgende berichtje. -
23 Juni 2007 - 18:14
Jan Braam:
Diana vergeet niet jouw km door te geven.
Ik hoop dat alles met jullie goed gaat met mij wel. Maar neem alvast wat langer vakantie want anders ben je niet op tijd terug in Emmen als je de boot mist en met de km achter loopt maar je had ook de waterfiets kunnen nemen. Klaas je fiets is ook klaar en ziat ermooi uit.
Dit is het laatste stukje voor mijn vakantie in de Dolomieten ik ga Maandag 25 Juni weg, je hoort na de vakantie hoe het geweest is in het gebergte met oa. de Sella, Gardena en de Giau. Ik wens jullie nog veel vakantie plezier.
Groetjes Jan Braam