nog 11 werkdagen
Door: Diana
Blijf op de hoogte en volg Diana
24 April 2007 | Nederland, Emmen
Eindelijk het eerste berichtje. Even testen of alles werkt.
We hebben nog 2,5 week de tijd om alles voor te bereiden. De tijd vliegt!!
Door het mooie weer zijn onze benen in ieder geval al in topvorm. We (vooral ik) wielrennen wat af!! In ieder geval 1x in de week een tochtje van zo'n 130 km. Soms overdrijf ik een beetje en is het 3 dagen achter elkaar zo'n lange afstand.
Die 50 km door de week stelt al bijna niks meer voor!
Klaas heeft nu een racefiets in bruikleen. Zijn oude mooie zwarte Raleigh racert is kapot gegaan.
Hij moet nog erg wennen aan de nieuwe fiets. Waarschijnlijk is het frame te klein voor hem.
Afgelopen weekend heeft hij maar besloten om een nieuwe racefiets te kopen. Vandaag moest het ook direct gebeuren. Met de fiets expert en sparring partner Jan Braam samen heeft hij bij "Bikes 4 you" in Emmen een mooie nieuwe racert gekocht. Hij kon mij alleen vertellen dat ie blauw gaat worden.
Half augustus kan hij hem op komen halen. Heeft ie wat om naar uit te kijken na de vakantie.
Maar goed, het wordt hoog tijd voor slecht weer. We moeten binnen nog veel dingen regelen: onze paklijst bij langs, wijzigingen, aanvullingen en verbeteringen op de bestaande fietsrouteboekjes doornemen, route intekenen op de landkaarten etc...
Het is nu een puinhoop bij ons in huis. De huiskamer ligt vol tassen, slaapzakken, matjes en andere rotzooi. Dat moeten we straks allemaal meesjouwen.
Okee, genoeg voor vandaag. Ik hoop sommigen van jullie binnenkort nog even te zien voordat we wegfietsen.
groetjes van Klaas en Diana
25 April 2007 - 06:30
Peter:
Diana, je moet hier eens op zijn werkplek kijken. Dan is jullie kamer nog netjes! -
25 April 2007 - 06:33
Gerolf (collega):
Nou ze kunnen er allebei wat van hoor... -
26 April 2007 - 10:15
Henkie:
Zo te lezen zit het wel goed met de fysieke voorbereiding maar als ik zo naar de rotzooi foto kijk weet ik niet of de logistieke voorbereiding wel helemaal in order is. Maar 1 rol pleepapier voor die lange reis ?? -
26 April 2007 - 12:56
Marcel:
Gezien de troep die mee moet zou ik jullie willen mee geven om toch eens in overweging te nemen om een nudist te worden. scheelt een beetje troep meeslepen. Hoeft klaas alleen maar op te passen dat "ie" niet tussen de spaken komt -
27 April 2007 - 07:34
Anke:
Hoi Klaas en Diana,
Het echte vertrek komt dichterbij. Heerlijk die "vlak-voor-de-start-kriebels" Als ik die stapel troep zo eens bekijk, dan gaat het helemaal goedkomen met jullie.
Prop het allemaal in die grote rode tassen en onderweg heb je ongeveer de helft nodig! Jullie krijgen gewoon net zo'n mooie zomer als wij die vorig jaar hadden. Lange broeken, jassen en sweaters niet nodig.
Heel veel sukses en plezier. Geniet ervan. Wij gaan jullie zeker volgen. Doe ze op Corsica de groeten ...
Anke -
27 April 2007 - 21:06
Dianab:
hi klaas en diana,
de laatste dagen aftellen en dan kunnen jullie eindelijk op fietse! als ik al die foto's zie... dan krijg ik ook zin in vakantie. of ik nick ooit op fietsvakantie meekrijg..?ik denk alleen in mijn dromen. Dussss, fiets ook een klein stukje voor mij. natuurlijk zal ik jullie avonturen bijhouden, maar nu alvast veel succes bij het voorbereiden. ene, diana we moeten nog wel even wat afspreken voor jullie ervandoor gaan!
groetjes dianab