Het grote gebeuren
Door: Diana
Blijf op de hoogte en volg Diana
11 Mei 2007 | Nederland, Emmen
Nog 1 nachtje slapen in ons lekkere waterbed! Morgen vertrekken we dan eindelijk in de regen naar Borger (met umlaut op de o)in Duitsland, zo'n 105 km.
Alles staat klaar: de mooi schoongemaakte fietsen, de nog glimmende tassen, de mooie schone kleren. Er zal morgenavond wel weinig van al dat glimmende en schone over zijn met dit weer.
Maar dat mag de pret niet drukken. We hebben in ieder geval windkracht 6-7 mee!
We hebben al gezien dat er in het duitse dorpje een hotel staat. Direct de 1e nacht al....?
Vorig weekend zijn we naar IJhorst gefietst waar mijn ouders een huisje hadden gehuurd. Klaas en ik kwamen vanuit Emmen fietsen en broertje Henk vanuit Apeldoorn. (over de wind zullen we het maar niet hebben he broer) Waren we mooi nog even met z'n allen bij elkaar voordat onze reis zou beginnen.
Henk en wij hadden onze nieuwe tenten meegenomen om een paar keer te oefenen met opzetten. (zie foto's)
We wilen natuurlijk wel als echte wereldreizigers overkomen als we bij een camping aankomen. Dan past het natuurlijk niet om te gaan zitten stuntelen met tent opzetten.
Afgelopen week druk geweest met de laatste dingen inpakken. Vandaag onze laatste werkdag geweest. Het ultieme vakantiegevoel is nog niet geheel tot ons doorgedrongen maar dat zal binnenkort toch nog wel komen??!
Wij hopen binnenkort ergens vanuit Duitsland ons 1e echte reisverslag op deze site te kunnen zetten.
Ik wens jullie allen heel veel werkplezier toe de komende tijd. Wij zullen ons wel vermaken.
groetjes van Klaas en Diana
12 Mei 2007 - 08:44
Lidy:
Veel aan jullie gedacht vandaag..... Moest eigenlijk aan de studie, maar heb meer uit het raam gekeken naar de steeds neervallende regen. Hoop dat het na vandaag allemaal beter wordt! Ik wens jullie in ieder geval een hele goeie reis en heel veel plezier!! -
12 Mei 2007 - 09:44
Sjoerd:
Na regen komt nog steeds zonneschijn. Ook vandaag!
Goeie reis! -
12 Mei 2007 - 12:25
Carla:
Wil alle regenwolken wel voor jullie wegkijken maar het helpt niet. Ga er vanuit dat het weer alleen maar beter kan worden. Heel veel plezier gewenst!! -
12 Mei 2007 - 12:58
Inge En Marcel:
Heel veel plezier! Na deze regen kan het alleen mooier worden. Kijk lekker om je heen en niet teveel op de km-teller. Goede reis! -
13 Mei 2007 - 18:57
Willem En Hillie:
Diana en Klaas wij wensen jullie een hele goede start en schitterende reis toe met deze trip zullen jullie belevenissen blijven volgen. -
15 Mei 2007 - 16:32
Benno Jacobs:
Hoi Diana en Klaas,
Hier dan ook even een berichtje van mij.
Ik weet niet of ik het al had gedaan, maar ik wil jullie ook nog even een hele fijne vakantie wensen. Ik ben zeer benieuwd naar jullie eerste reisverslag.
Ik ga nog even hard trainen voor over drie weken, want dan is het echt zover: DE ALPE D'HUZES +!
Ik laat het jullie zeker weten hoe het is gegaan.
Benno -
15 Mei 2007 - 16:46
Jan:
Na de regendag van zaterdag hoop ik dat je de afgelopen dagen droog zijn overgekomen. Ik wens jullie een fijne vakantie en veel fietsplezier. -
17 Mei 2007 - 17:12
Greetje:
vol verwachting gekeken hoe het met jullie gaat, toch al bijna een week op pad ?? Het weer lijkt in ieder geval beter te worden (in nederland in ieder geval) !! Heb veel plezier, ik zal de volgende dagen kijken of er "nieuws" is op jullie site.
Groetjes
Greetje