we zijn er bijna klaar voor - Reisverslag uit Emmen, Nederland van Diana Dekker - WaarBenJij.nu we zijn er bijna klaar voor - Reisverslag uit Emmen, Nederland van Diana Dekker - WaarBenJij.nu

we zijn er bijna klaar voor

Door: Diana

Blijf op de hoogte en volg Diana

23 Februari 2010 | Nederland, Emmen

hallo allemaal,

nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover! we zijn er eigenlijk ook wel klaar voor. We hebben alle spullen voor elkaar en geestelijk zijn we er nu ook wel aan toe. Natuurlijk hebben we een periode gedacht: goh, waar zijn we mee bezig! Zo'n eind fietsen en ook nog in van die vreemde landen maar als je dan verhalen leest van andere mensen die hetzelfde hebben gedaan, begint het avontuur toch wel te kriebelen. Dit hele plan is 2 jaar geleden ontstaan toen we fietsers op t.v. zagen in het Pamir gebergte in Tadjikistan. Dat landschap zag er zo indrukwekkend uit! Klaas had direct zoiets van: daar wil ik heen. Ik had direct zoiets van: maar dan wel op de fiets! Zo gezegd zo gedaan dus. tenminste, we moeten het nog even voor elkaar zien te krijgen natuurlijk! Maar we zien wel hoe het gaat verlopen.
Klaas is nu al vrij. Diana moet morgen nog een dag hard aan het werk.
Zaterdagochtend om 9 uur willen we vertrekken naar Apeldoorn. Daar logeren we bij Henk, de broer van Diana. Wij verwachten dat hij een heerlijke hollandse gezonde pot voor ons gaat koken. Voorlopig de laatste hollandse pot.Daarna wordt het maar afwachten wat we te eten krijgen.
Ons volgende berichtje zal waarschijnlijk vanuit Duitsland komen.

groetjes van Klaas en Diana

• 23 Februari 2010 - 18:16

Helenus:

veel plezier !!!

• 23 Februari 2010 - 19:11

Renée:

Héél veel succes!!!
    Toch zaterdag i.p.v. vrijdag.

grtjes,
    R.

• 23 Februari 2010 - 19:38

Wilma:

We zien elkaar zaterdagmorgen nog.de groeten

• 23 Februari 2010 - 20:33

Jaap:

Wat 10km, wat marathon, wat elfstedentocht, DIT is nog eens iets! Veel kracht en heel veel plezier! Geniet ervan!

• 24 Februari 2010 - 11:58

Carolien Ziel:

Geweldig Diana en Klaas,
    Veel plezier en denk nog eens aan mij!!
    Veel groetjes, Carolien.

• 25 Februari 2010 - 12:11

Han:

We tellen nog steeds mee, nog twee dagen.
    Groetjes

• 25 Februari 2010 - 18:14

MaPa:

Wensen jullie een voorspoedige reis, heb veel plezier. Blijf gezond en laat de fietsen heel Geniet en beleef veel Wat zal het komende halfjaar voor ons lang duren. Veel liefs MaPa

• 25 Februari 2010 - 19:26

Diana, Nick, Bobbie:

Klaas en Diana een hele goede start van jullie reis gewenst. Wij gaan veel aan jullie denken!
    Veel plezier, sterkte en geluk.
    xxxx

• 25 Februari 2010 - 21:53

Jan:

Ik wens jullie veel succes, plezier en weinig pech. De tuin komt wel goed.

Groetjes Jan

• 26 Februari 2010 - 14:59

Han En Joke:

Voor voor jullie vertrek morgenochtend een laatste bericht van ons. Wij nemen aan dat bij jullie zolangzamerhand de andrealine door het lijf begint te gieren en vol verwachting op morgen wachten. Wij wensen jullie een onvergetelijke reis toe, blijf gezond, wees voorzichtig en houdt de "kop" erbij. Wij verwachten jullie over een halfjaar weer te kunnen begroeten. Goede reis en tot ziens.

• 26 Februari 2010 - 20:57

Sjoerd:

Klaas en Diana; een hele fijne reis. Kom gezond terug en denk aan de spaken.

• 27 Februari 2010 - 13:31

Henny En Bert:

Wij wensen jullie een fantastische reis. Het is een geweldige onderneming wat jullie gaan doen. Geniet ervan. Groetjes Henny en Bert.

• 28 Februari 2010 - 10:09

Henk:

Had ik dus net allerlei ingredienten in huis voor een Pakistaanse maaltijd, moest ik weer naar de winkel voor aardappels wortel ui en rookworst. Veel succes op jullie tocht en wie weet tot over een paar maanden.

• 02 Maart 2010 - 09:36

Hans Van Den Hoorn:

Veel plezier. Leuk zo'n fietstocht!

• 02 Maart 2010 - 15:26

Joan:

Hallo Klaas en Diana.
    De kop is er af.Hopelijk gaat alles naar wens.
    Jullie foto komt vandaag in de krant:de Zuidenvelder en de fotograaf gaat jullie reis ook volgen en er verschijnt regelmatig een berichtje over jullie reisavonturen op de kabelkrant. groetjes tot de volgende reactie.

• 09 Maart 2010 - 20:37

Wim:

Succes met fietsen, en denk vooral niet aan ons. Wij denken wel aan jullie.

ps. SNEEUW,, dat bedenk je toch ook niet

Verslag uit: Nederland, Emmen

fantastisch Iran

09 Mei 2010

laatste turkije verslag
Diana

Een paar jaar geleden zijn Klaas en ik voor het eerst besmet geraakt met het fietsvakantie virus. We begonnen met een weekje in Nederland. Dat beviel zo goed dat we het aandurfden om in Frankrijk te fietsen. Daarna zochten we een nieuwe uitdaging: Nieuw Zeeland en vorig jaar juni hebben we in Alaska gefietst. Het mooie van met de fiets reizen is dat je alles veel intenser beleeft: de geuren onderweg, de vogelgeluiden, de zon op je huid, de heuveltjes... 3 jaar geleden hebben we al bedacht dat we dit jaar 3 maanden zouden gaat fietsen. We hebben gekozen voor een rondje europa. De bedoeling is om via noord duitsland, langs de poolse grens naar beneden door Tjechie, Oostenrijk, Zwitserland naar Italie te fietsen. Dan met de boot naar Corsica, rondje fietsen,daarna met de boot naar Nice en vanuit Nice via Lourdes terug naar Nederland. Of het allemaal gaat lukken?? De tijd zal het leren. De tent gaat mee en als het weer tenminste een beetje meezit is het de bedoeling om zo veel mogelijk (wild) te kamperen. In Frankrijk fietst mijn broer nog een week mee en ontmoeten we vrienden die bij Brive een huisje hebben. We zijn al goed in training. In de winter hebben we veel gefitnesst. We zijn lid geworden van de fietstoerclub in Emmen en nu wielrennen we wat af! Daar kan het dus niet aan liggen. We zien wel hoe het gaat lopen, we hebben er in ieder geval zin in!!